Hogyan mondjam el neked? – ORSZÁGOS FELHÍVÁS

KEDVES BARÁTUNK!

CSATLAKOZZ TE IS A “HOGYAN MONDJAM EL NEKED?” KEZDEMÉNYEZÉSHEZ, AMELYBEN AZ OKTATÁSBAN DOLGOZÓ TANÍTÓK, TANÁROK, ISKOLAI DOLGOZÓK MUNKÁJÁT LEHET MEGKÖSZÖNNI.

AZ ELMÚLT IDŐSZAK HOSSZÚ ÉS EMBERPRÓBÁLÓ VOLT AZ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKBEN DOLGOZÓKNAK, EZÉRT MOST MI SZERETNÉNK MEGDICSÉRNI A PEDAGÓGUSOK SZAKMAI TELJESÍTMÉNYÉT, TÜRELMÉT ÉS SEGÍTSÉGÉT. EZÚTON KÉRJÜK A SZÜLŐKET ÉS DIÁKOKAT, HOGY KÜLDJENEK NEKÜNK PÁR MÁSODPERCES, RÖVID VIDEÓKAT, AMELYBEN EGY DIÁK MEGDICSÉRI TANÁRÁT VAGY KÖSZÖNETET MOND NEKI.

EZT A LEGEGYSZERŰBBEN ÚGY TEHETED MEG, HOGY EZT EGY VIDEÓFELVÉTELBEN MONDOD EL, DE AKÁR FELTARTHATSZ EGY HASONLÓ TARTALMÚ TÁBLÁT IS PÁR MÁSODPERCRE. A LEGJOBB ÜZENETEKET ÖSSZESZERKESZTJÜK ÉS EGY KÖZÖS VIDEÓBAN JUTTATJUK EL A TANÁROKNAK.

A TERVÜNK AZ, HOGY MINÉL TÖBB ÉS VÁLTOZATOSABB VIDEÓÜZENET JUSSON EL A TANÁROKHOZ, EZÉRT AZ EGYSÉGESSÉG JEGYÉBEN A VIDEÓFELVÉTELEN A KÖVETKEZŐ HANGOZZON EL:

A KÖSZÖNETET MONDÓ DIÁK KERESZTNEVE
A DICSÉRET VAGY KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
A TANÁR NEVE KERESZTNEVE, AKINEK AZ ÜZENET SZÓL

Dr Aáry Tamás Lajos Dr Schrankó Péter
Az oktatási jogok biztosa

OTP Fáy András Alapítvány
ügyvezető igazgató

A videófelvétel

 • max. 30 másodperces legyen
 • vízszintes/ fekvő telefonállással készüljön
 • e-mailben vagy a www.wetransfer.com videóküldő
  rendszerén keresztül juttassátok el a
  hogyanmondjam@okkozpont.hu e-mail-címre!

  Fontos tudnivaló, hogy a GDPR-törvények értelmében a szülőknek egy nyilatkozatot is ki kell tölteni arról, hogy hozzájárulnak az elkészült videó felhasználásához.

  Határidő: 2021. február 12.
  Szórólap:
  OTP2021palyazat