Tanévnyitó ünnepségünk lebonyolítása!

Tisztelt Szülők!

Mai napon kaptuk kézhez Kisfaludy László köznevelésért felelős helyettes államtitkár levelét a köznevelési intézményekre vonatkozó intézkedési tervvel.

Ennek megfelelően módosítunk tanévzáró/ tanévnyitó ünnepségünk lebonyolításán.

2020. augusztus 31-én, hétfőn 17 órától az alsó tagozatos tanulóinknak tartunk ünnepélyes tanévnyitót. Ide várjuk sok szeretettel új elsős diákjainkat is.

Kérem Önöket, hogy a gyermekekkel az iskola főbejáratánál jöjjenek be. Az aulában fogadjuk Önöket, majd egyenesen a tornaterembe mennek a gyermekek az érdeklődő szülőkkel együtt. Az ünnepség után a tanulók felmennek osztálytermeikbe, ahol megkapják bizonyítványaikat és új tankönyveiket. A szülőknek az ünnepély után el kell hagyniuk az épületet (kivétel első osztályosok).

2020. augusztus 31-én, hétfőn 17 óra 30 perckor felső tagozatos tanulóinkat várjuk ünnepélyes tanévnyitóra. Ok osztályfőnökükkel az iskola előtt gyülekeznek. Az iskolába való belépés meghatározott sorrendben, osztályonként történik majd. Az ünnepség után a tanulók felmennek osztálytermeikbe, ahol megkapják bizonyítványaikat és új tankönyveiket.

Megjelenés az alkalomhoz illő fehér felsőben és sötét alsóban.

A minisztérium ajánlása szerint a szájat és orrot takaró maszk viselése ajánlott. de nem kötelező.
Kérjük, csak egészséges tanuló jelenjen meg a rendezvényen! Aki betegség miatt nem tud megjelenni, kérjük, gondoskodjanak arról, hogy bizonyítványát és tankönyveit egy hozzátartozója elvigye (ezen a napon 18 órától)!

A fenti intézkedésekre az ismert járványhelyzet miatt van szükség, a minisztérium irányelveinek betartásával.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Csiki Paula – intézményvezető

Eredeti dokumentum: tanevnyito2020