Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét!

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy a KRÉTA rendszerben tanulói és szülői (gondviselői) szintű hozzáférésre egyaránt lehetőségük van, de a KRÉTA valamennyi funkciójának használatához szülői / gondviselői hozzáférés szükséges!

A biztos megjelenítés érdekében mobilapplikáció helyett asztali számítógépen vagy laptopon futó böngészőben javasoljuk a KRÉTA napló használatát.

A szülői / gondviselői hozzáférések regisztrációhoz kötöttek, amelyet a belépési felületen a „Gondviselői hozzáférés igénylése” hivatkozással elérhető űrlap pontos kitöltésével tudnak igényelni. A gondviselői hozzáférési igényeket az iskola KRÉTA adminisztrátorai hagyják jóvá, a jóváhagyásig Önök csökkentett jogosultságot kapnak.

Kérjük, hogy elektronikus levelezési címüket a regisztráció során pontosan adják meg, ugyanis elfelejtett jelszó esetén erre címre van lehetőségük új jelszót igényelni.

A KRÉTA napló személyes, szenzitív adatokat tartalmaz. Az iskolák felé hozzáféréssel kapcsolatos problémáikkal a dokumentálhatóság és visszakövethetőség miatt gyermekük nevének és osztályának megjelölésével kizárólag az intézmény által megadott elektronikus címén keresztül forduljanak, telefonos bejelentéseket nem áll módjukban fogadni.